MOL csapat Kézilabda Blog

Jótékonysági meccsel zárja hazai szereplését a Pick Szeged

2013.12.07. 13:35 | MOL Csapat Blog | Szólj hozzá!

tatai_delmagyar.hu.jpgSzombaton 18 órakor utolsó hazai meccsét játssza 2013-ban a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. A meccs azonban nem csak azért lesz érdekes, mert egy fantasztikus őszi szezon hazai zárását jelenti. Juan Carlos Pastor együttese ugyanis egyedüli veretlenként vezeti a bajnokságot és az EHF Kupában is bejutott a csoportkörbe. A találkozó – melyre a belépő 100 forintba kerül - jótékony célt is szolgál.

Mint arról a szegediek honlapja beszámolt, a férfi kézilabdacsapat vezetése úgy döntött, hogy 2013 utolsó hazai bajnokija a jótékonyság jegyében zajlik majd. A szombaton 18 órakor kezdődő, Győr elleni találkozón lesz Pick Mikulás, a szurkolók gyerekei futnak majd be a bemutatáskor a szegedi játékosokkal, és amit mindenki vár és a meccs mellett valószínűleg a délután leglátványosabb attrakciója lesz, immár ötödik alkalommal lesz plüssállat dobás a kezdő sípszó előtt.

Készülnek a drukkerek, a népszerű vezérszurkoló, Cattani a csapat Facebook-oldalán egy hatalmas macival népszerűsíti az eseményt. A plüssök mellett mesekönyvet is várnak a szervezők, amelyet jótékonyságra ajánlanak fel, és többek között a Délmagyarország-Rotary Adventen december 12-én Vadkerti Attila csapatkapitány adja át.

A meccsen a Tappancs Alapítvány naptárát is megvásárolhatják a nézők, a 2014-es falinaptáron a Pick Szeged játékosai láthatók a menhely kutyáival, macskáival.

Az ünnepi hangulat mellett természetesen a győzelem a kötelező feladat kategóriába tartozik, hiszen a montenegrói szélsőn, Marko Laszicán kívül minden játékos egészséges. Tatai Péter számára különleges a bajnoki, hiszen a válogatott kapus szülővárosa csapata ellen lép pályára. Idegenben 31–19-re nyert a Pick, Ancsin hatszor, míg Mindegía és Larholm ötször-ötször vette be a győriek kapuját.

A Pick remek szériában van, a kétszeres magyar bajnok új klubcsúcsot állított fel, hiszen zsinórban 17 győzelmet aratott. A Győr elleni összecsapás azonban még nem az utolsó idén, hiszen hogy a jövő héten két komoly meccs vár a csapatra, előbb szerdán Tatabányán, majd szombaton Balatonfüreden.

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-kezilabda.blog.hu/api/trackback/id/tr955679581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása