MOL csapat Kézilabda Blog

Zubai Szabolcs kiélvezi a szabadság minden egyes percét

2013.07.06. 14:00 | MOL Csapat Blog | Szólj hozzá!

Zubai_Szabolcs_jpg.jpegKét év után először kapott több hetes pihenőt Zubai Szabolcs a Pick Szeged és a magyar kézilabda-válogatott beállósa. A szegedi közönségkedvenc a jól megérdemelt vakációt alaposan kiélvezi, feltöltődésként koncertre jár, lelkesen látogatja testvére konditermét, de nem maradhat ki a balatoni hétvége, egy két buli és a legújabb tetoválás sem.

Mozgalmas szezont tudhat maga mögött Zubai Szabolcs. A Pick beállósának igazán hosszúra nyúlt az idénye, amely az igazság szerint leginkább kettő, hiszen az olimpia meg a különböző világesemények és selejtezők miatt a válogatott játékosok szinte szünet nélkül játékban voltak. Éppen ezért a mostani holtszezont alaposan ki szeretné használni a szegedi közönségkedvenc és ennek érdekében meg is tesz mindent.

"Nagyon rám fért már a pihenő, elfáradtam az idény végére. Fontos feladatokat kellett teljesítenünk a válogatottal, de a csapattal is komoly erőpróbákon vagyunk túl. Rengeteg alvással, a barátokkal éjszakába nyúló beszélgetésekkel, és pecázással próbálok feltöltődni. Jó most itthon lenni a családdal, és nagyokat enni a tesóm készítette pörköltekből" - beszélt napjairól Zubai a klub hivatalos honlapján.

Ami a pörköltöt illeti, a játékos úgy van vele, hogy addig amit csípős és magyaros, addig teljesen mindegy, hogy milyen húsból készül az a pörkölt, csak legyen hozzá még fehérkenyér, mert azért úgy az igazi. És ha az ebéd a család Duna-parti nyaralójában kerül felszolgálásra, akkor már tényleg minden tökéletes. Aztán levezetésként jöhet egy kis strandolás, vagy csónakázás.

Zubai élsportoló lévén sokáig nem nagyon tud megmaradni mozgás nélkül. A felkészítő edzéseket még nem kezdte meg, de testvére konditermébe azért lejár, méghozzá egy speciális foglalkozásra.

"A komoly, ráhangoló edzést nem kezdtem el, arra még ráérek. De egész nyáron mozogtam: Budapestre jártam gyógytornára, és lelkesen látogattam a tesóm konditermét, ahol Powertréningeken izzadtam. Az elején kicsit sem esett jól ez a vibrációs edzés, de most már annyira megszerettem, hogy két nap kihagyás után már hiányzik. Ráadásul szemmel látható a hatása, tényleg nagyon jól szálkásít" - beszélt az új testedzésről Zubai.

A játékosoknak azért nem végtelen a szünet, Juan Carlos Pastor július 22-én vezényli az első edzést. Addig azért még van bő két hét, amelyet alaposan ki szeretne élvezni a szegedi beállós.

"Szüleimmel szeretnék elutazni július 18-án Milánóba, a Depeche Mode-koncertre. Az lenne a nyár megkoronázása! Tervezek még egy kis balatoni hosszú hétvégét, néhány bulit a barátokkal és sok-sok alvást. A napokban pedig újabb tetoválás kerül a kezemre. Erről egyelőre csak annyit szeretnék elárulni, hogy a bal karomon is lesz tetkó, akár csak a jobbon. Szeretném, hogy mire június 21-én, Szegedre megyek, kész legyen" - beszélt a szabadsága alatti terveiről Zubai Szabolcs.

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-kezilabda.blog.hu/api/trackback/id/tr25393456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása