MOL csapat Kézilabda Blog

Csülkös babbal és divatbemutatóval készült a Szeged az elődöntőre

2012.04.25. 09:00 | MOL Csapat Blog | Szólj hozzá!

A Pick Szeged kézilabdacsapata a hétvégén nem mindennapi izgalmak közepette 27-26-ra nyert a bajnoki elődöntőben a Csurgó ellen, így 1-0-ra vezet a két győzelemig tartó párharcban. Az eredmény azért is érdekes, mert az alapszakaszban a szegediek tízzel verték a több, korábban Szegeden edződő játékossal felálló csurgóiakat.

Ugyanakkor a visszavágó sem ígérkezik könnyebbnek, hiszen Csurgón februárban csak döntetlenre volt jó Skaliczky László együttese. A korábbi szövetségi kapitány az elődöntő után elmondta, tisztában voltak vele, hogy nehéz meccs lesz, de, hogy ennyire, arra azért nem gondoltak.

„Sajnos az átlövőink megint nem találták magukat, így támadásban sokat hibáztunk. Szeretnénk a döntőbe jutni, ehhez egy lépést már megtettünk” – mondta a szakember az együttes honlapján. Az elődöntő második meccsére szombaton 12:45-kor kerül sor Csurgón. Amennyiben a szükség lesz harmadik mérkőzésre, azt Szegeden rendezik május 2-án. 

Pedig Skaliczky megpróbált minden terhet levenni a játékosok válláról, hiszen az első meccs előtt tavalyi fantasztikus kajak-kenu világbajnokság színhelyé a Maty-éren futott és tartott konditermi edzést a csapat, de a program nem ért véget ezzel.

A pazar szervezésnek köszönhetően a Gőry étterem munkatársainak segítségével mire a csapat végzett, már készen várta őket az ebéd, ami a kiadós tréning után egy tartalmasa káposztás, csülkös bab volt. Amint arról a csapat honlapja is beszámolt, a hangulatot megalapozó zenéről a válogatott kapusa és DJ-je Mikler Roland gondoskodott.

A népszerű kapus egy nappal később is „főszerepet kapott”, amikor a szegedi Árkád áruház divatbemutatóján szerepelt a csapat több játékosa. A válogatott játékos mellett Czina József és Antonio Pribanic is bemutatkozott modellként.

Az olimpia jegyében szervezett divatbemutató-sorozaton több sportoló is kipróbálta magát modellként, köztük a három szegedi kézilabdázó. A fiúk valószínűleg élvezték a számukra szokatlan szerepet, hiszen mindegyikük mellé beosztottak egy-egy csinos modell lányt és velük kellett végigsétálniuk a kifutón.

Természetesen mindegyikük kezében ott volt egy-egy kézilabda, amit kidobáltak nézők köré, és talán mondani se kell, ennek volt a közönség soraiban a legnagyobb sikere. A közönség soraiban „természetesen” ott volt a csapattársak egy része, akik – elsősorban a csinos hölgyek miatt – örömmel nézték a kifutón végigvonuló társaikat. Annyit laikusként is láthattak, a pályán mindannyian természetesebben és jobban mozognak.

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-kezilabda.blog.hu/api/trackback/id/tr124470529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása